De zuivere smaak van puur vakmanschap

Karaktervolle jenevers, likeuren, kruidendranken en spirits van de fijnste kwaliteit. Recht uit het hart, met aandacht voor smaak, ambacht en traditie.

Oude foto

Een familietraditie sinds 1885

Brouwerij Verhofstede is één groot familieverhaal. De liefde voor het brouwen zit in onze genen. Al vier generaties lang creëren wij met hart en ziel de meest verfijnde alcoholische dranken.

Onze geschiedenis gaat meer dan 135 jaar terug, toen alles begon met de productie van tafelbieren. Ontdek de oorsprong van ons verhaal en hoe authenticiteit en kwaliteit nog altijd aan de basis liggen van onze producten.

Puur ambachtelijke natuurproducten

Op zoek naar een lokaal en karaktervol cadeau?

Vader- of Moederdag, kerst- of nieuwjaar, een verjaardag, afscheid of jubileum. Valt er iets te vieren of wil je iemand verrassen? Dan vind je in onze webshop uiteenlopende geschenkpakketten voor elk budget en elke gelegenheid. Kies uit onze voorgemaakte tasting boxes of stel zelf je geschenkpakket samen.

Circulair ondernemen, duurzaam engagement voor mens en milieu

Niet alleen de natuur inspireert ons, ook mensen doen dat. Daarom willen we iets teruggeven. Uit ecologisch bewustzijn, maar ook uit maatschappelijke betrokkenheid.

Heb je lege flessen van ons? Gooi ze dan niet weg. Breng ze terug en wij slijpen ze om tot glazen die we te koop aanbieden. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.

Cocktailtje als aperitief? Deze recepten lopen over van de smaak

Geniet van ons aanbod tijdens één van onze opendeurdagen

Wij hebben maar één doel: dat jij met plezier en smaak kunt genieten van onze creaties. Drie keer per jaar nodigen we jou daarom uit op ons domein voor een exclusieve proeverij.

Tijdens onze opendeurdagen kan je al onze dranken uitproberen, een hapje eten en de verhalen ontdekken achter onze locatie, productieprocessen en geschiedenis.

Mis geen enkele actie, opdendeurdag of productlancering

Ontvang de laatste updates over producten, opendeurdag en recepten rechtstreek in je inbox.


Blijf op de hoogte van onze brouwerij via onze kanalen