Negroni

Deze Negroni is een eigenwijze interpretatie van de Italiaanse klassieker waarin vier aparte smaken een subtiel evenwicht vinden.

De opvallende kruidigheid van Edelweiss Gin vermengt zich heerlijk met de doordringende bitters van Vermout en Tante Andrée 35, terwijl het fruitige van sinaasappellikeur Solé het geheel zowel verzacht als verzoet. U ervaart elegantie en frisheid die zich het hele jaar door laten smaken, overal en op elk moment. 

Serveertip

Schenk uit in een old-fashioned glas en meng met crushed ice of enkele ijsblokjes die u zacht doorheen de drank roert, zodat er voldoende smeltwater vrijkomt om de sterke alcoholsmaak te breken. Garneer met een dungesneden schilletje sinaasappel. 

Pink Gin

Pink Gin etaleert een aroma en smaak die u meevoert naar het Zuiden. 

In deze cocktail harmonieert de florale kruidigheid van Edelweiss Gin met het zachtzoete karakter van onze Kriekenlikeur. Combineer met tonic en ervaar een vleugje magie als het donkerroze vervloeit tot een pastelachtige variant, perfect voor een middag of avond die ook qua kleur de zomer in zich draagt.

Serveertip

Schenk 5 cl Pink Gin in een bol wijnglas en leng aan met een tonic naar keuze. Werk af met een takje munt, stukje aardbei of granaatappel voor een ultieme zomertoets.

 Downloads

Download afbeeldingen van Pink Gin & Negroni