Over ons

Brouwerij Verhofstede is een familieverhaal dat al sinds 1885 oude en nieuwe smaken harmoniseert. Onze ambachtelijke likeuren, jenevers en spirtis zijn zachtmoedig en eerlijk, zonder compromissen. Ze bundelen het onversneden vakmanschap van vier generaties.

DSC_4086.jpg

Ambacht

Alle dranken worden op een ambachtelijke manier gemaakt. Handwerk en tijd in de ruimste zin van het woord. 

DSC_4091.jpg

Passie

We hebben al sinds 1885 passie voor dranken. De dranken mogen dan wel een evolutie hebben doorgemaakt. De passie is gebleven.

DSC_4082.jpg

Natuur

De natuur is een belangrijke inspiratie in de zoektocht naar nieuwe smaken. We werken uitsluitend met de beste ingrediënten.


Geschiedenis

Stephanie de Jaeger kocht in 1885 de eeuwenoude brouwerij en huwde kort daarna met Julien Verhofstede, die brouwer werd. Vanaf 1934 werd er ook limonade gemaakt. In 1942 werd het brouwerijgebouw opgetrokken. Eugeen volgde Julien op en brouwde er samen met zijn zoon Stefan tot in de jaren zestig uitsluitend bier van hoge gisting. De derde generatie - Stefan en Christiaan Verhofstede - bouwde het bedrijf om tot een ambachtelijke likeurfabriek. Nu start de enthousiaste vierde generatie in ons familiebedrijf.