Filtering by: evenement

Ambachtelijk Weekend 2019
Aug
17
to Aug 18

Ambachtelijk Weekend 2019

Al 4 generaties lang distilleert Brouwerij Verhofstede voor u de fijnste smaken uit de natuur.
Komt dit proeven op 17 & 18 augustus tijdens onze opendeurdagen.

PROEF AMBACHT
Doorlopend kan u onze ambachtelijke dranken degusteren: kruidendranken, gin, pink gin, vermout, likeuren, jenevers, negroni,…

WIJN & CAVA
Proef onze selectie wijnen. We zijn exclusief verdeler van de door ons geselecteerde wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië.

PROMOTIES
Geniet van kortingen op onze ambachtelijke producten en profiteer van acties op wijn, cava en porto.

SFEER
Er is een open terras met cocktailbar, springkasteel, ijs van Cremerie François, foodstand en live Griekse muziek vanaf 15:00.

View Event →
Lentehappening 2019
Apr
13
to Apr 14

Lentehappening 2019

Op 13 & 14 april openen we onze deuren.

Maak van deze dagen gebruik om één van onze producten te proeven. Alle flessen worden geopend, zowel onze ambachtelijke producten als de geïmporteerde wijnen & cava. De gratis degustatie is doorlopend tussen 13 en 20 uur. Tevens passen we interessante kortingen toe.

Op ons gezellig open terras, kan u genieten van een glas wijn of cava. Of probeer één van onze nieuwe cocktails uit. Voor de allerkleinsten voorzien we een springkasteel.

GRATIS DEGUSTATIE VAN 13-20U - COCKTAILBAR @ MARSJANDIES - SPRINGKASTEEL - PROMOTIES

View Event →
Winterhappening 2018
Nov
24
to Nov 25

Winterhappening 2018

Zet alvast 24 & 25 november in uw agenda!

Dan openen we opnieuw de deuren. Kom langs en proef onze ambachtelijke dranken of één van de geïmporteerde wijnen, cava,… De degustatie is gratis van 13 tot 21 uur.

Knetterende houtvuurtjes, veel lichtjes, lekkere snacks en huisbereide glühwein en cocktails zorgen voor een grote portie gezelligheid. Voor de allerkleinsten voorzien we een springkasteel.

Va harte welkom!

VERWARMD TERRAS & GRATIS DEGUSTATIE VAN 13-21 UUR - COCKTAILBAR

View Event →
Ambachtelijk Weekend 2018
Aug
18
to Aug 19

Ambachtelijk Weekend 2018

Kom langs op 18 & 19 augustus en maak kennis met ons en de producten die we zelf bereiden en de wijnen en specialiteiten die we importeren. Het zou super zijn als u er ook bij bent!

Doorlopend gratis degustatie van gin, likeur, jenever, vermout, negroni, pink gin,... Ook de wijnen en specialiteiten uit Frankrijk, Spanje en Italië zijn te proeven in onze wijnkelder. 😋 Gezellig open terras met live muziek (vanaf 15 uur), foodstand, ijs van cremerie françois, cocktailbar en voor de allerkleinsten een springkasteel. 😎 Tijdens het weekend kan u profiteren van korting op onze producten.

Van harte welkom!

OPEN TERRAS & GRATIS DEGUSTATIE VAN 9-21 UUR - COCKTAILBAR - FOODSTAND

View Event →