Winterhappening
Dec
2
to Dec 3

Winterhappening

  • Brouwerij Verhofstede bvba (map)
  • Google Calendar ICS

Laat u onderdompelen in een winterse, familiale sfeer op 2 & 3 december, telkens van 13 tot 21 uur. Gezellige vuurtjes, (h)eerlijke snacks, huisbereide dranken & creatieve cocktails, u kan er opnieuw van genieten. Ook onze wijnen worden ontkurkt zodat u heel ons assortiment kan proeven. Van harte welkom!

* Heel het weekend: promoties & gratis degustatie*

View Event →
Ambachtelijk Weekend 2017
Aug
19
to Aug 20

Ambachtelijk Weekend 2017

Geniet op 19 & 20 augustus in onze zomerbar van verrassende cocktails. U kan onze ambachtelijke producten en de geïmporteerde dranken doorlopend gratis degusteren. Of profiteer van de promoties gedurende het gehele weekend. Alles wordt opgevrolijkt door live muziek en heerlijk Grieks eten, ijs van Cremerie François en voor de allerkleinsten een springkasteel. Vertel het gerust door, iedereen is van harte welkom!

* Sinds 1964 importeren we Cava & wijn uit Frankrijk, Spanje en Argentinië, die gedurende onze opendeurdagen geproefd kunnen worden in onze wijnkelder.

View Event →
Lentehappening
Apr
29
to Apr 30

Lentehappening

We ontvangen je op onze Brouwerij om te proeven van ons assortiment. Het zal een geweldige lentesfeer worden met heerlijke dranken. Kom degusteren, geniet van de promoties op onze producten en praat gezellig na op ons binnenplein met een hapje en een drankje. Ontdek ook onze nieuwe cocktails! Iedereen is welkom

Gezellig open terras
Met cocktailbar, verse soep & snacks, foodtruck met ijs van cremerie françois.

Promoties
Geniet van kortingenop alle likeuren, jenevers & gin Korting op alle wijnen, cava & specialiteiten

Kom degusteren
Doorlopend kan u degusteren van gin, vermout, likeur, jenever, porto, wijn & cava

View Event →