Acht zoete sterke dranken gebaseerd op ingrediënten uit de eigen tuin maar ook van ver buiten de grenzen. Proef de exotische toetsen zoals van anijs en vanille, of ervaar het heerlijke mondgevoel van echte koffie.


Edelweiss Mokka

Even troostend als koffie spreidt Edelweiss Mokka een liefelijk deken over uw zintuigen. Deze drank dankt zijn diepvolle smaak aan puur vakmanschap. De suiker en de vers gebrande koffiebonen die gemalen worden vlak voor het vermengen, zorgen voor schakeringen van zoet en bitter. Proef, vergeet en laat de tijd verglijden..

 

Edelweiss Krieken

Gevormd op één dag is Edelweiss Kriekenlikeur een drank voor elke dag. Eén keer per jaar bereiden we haar uit verse volrijpe krieken. Die worden overdag geplukt en onmiddellijk met pit en steel verwerkt. Het resultaat is een likeur die toelaat om lichtzoet te zondigen. Smaakt elk jaar lichtjes anders.

 

www.footoo.be-4197.jpg

Edelweiss Noten

Edelweiss Notenlikeur is het resultaat van één dag liefdevolle arbeid. Deze drank bereiden we jaarlijks uit verse onrijpe walnoten die in hun bolster blaken van vitaminen en mineralen. In een groenige,  jonge notenlikeur smaakt de bolster nog door. Bij het verouderen wordt de likeur bruin en milder van smaak. Laat zich het liefst drinken als digestief. .

 

www.footoo.be-4225.jpg

Limón De La Casita

Limón de la Casita is een bitterzoete kus die blijft rusten op uw lippen. Deze likeur werd gemaakt ter ere van ons 125-jarig jubileum, als een variant van de Italiaanse Limoncello. Het verfijnd aroma en de verrukkelijke smaak dankt deze likeur aan de fijnste etherische oliën, getrokken uit de schil van de beste Spaanse citroenen. Serveer ijskoud of gebruik haar als basis voor een kirr in combinatie met een eenvoudige schuimwijn.

 

Solé

Terwijl de zon in uw glas schijnt, wikkelt Spanje zich om uw smaakpapillen. Solé is een sinaasappellikeur die zweemt naar de zomer. Het verfrissend mondgevoel dankt de drank aan de etherische oliën, getrokken uit de schil van echte Spaanse sinaasappels. Met een bitterzoete kruidigheid tot gevolg.

 

www.footoo.be-4207.jpg

La Cunita

La Cunita is een lofzang aan de Spaanse anijslikeuren. Ze wordt bereid uit anijszaden, die zorgen voor een verkwikkend elegante smaak. Degusteer deze likeur koud in een klein glas bij de koffie of verwarmd met enkele koffiebonen in een cognacglas. Aanlengen met water of ijs zorgt voor een extra frisse toets. Voelt zich het best op kamertemperatuur.

 

Flor de Madagáscar

In Flor de Madagascár proeft u het zuiverste van het zuiden. Deze lichtgouden likeur dankt haar volle afronding aan de vanillestokken afkomstig uit het Afrikaanse eiland Madagaskar. Het resultaat is een likeur met een echt vanille-aroma dat u blijft achtervolgen.

 

Amandino

Subtiel van textuur legt Amandino u het fijnste van de amandel in de mond. U proeft de noot in zijn geheel, zoet en zacht, alsof marsepein langs uw lippen uw hart inpalmt. Zorgt voor extra genoegen door de onverwacht lange afronding.