Home > Onze dranken > Kruidendranken


Heilzaam en gezond. Vijf kruidendranken die een fijnzinnige neus combineren met een zwierig smakenpalet. En die u op elk moment van de dag heerlijk verwennen


Tante Andrée 16

Op uw gezondheid. Tante Andrée 16° is heilzaam voor jong en oud. Met dank aan de mysterieuze kruidenmengeling die wordt ingebed in likeurwijn van de hoogste kwaliteit. Het zoet vloeit uitsluitend voort uit de suiker van de druiven. Op zijn best als aperitief, digestief of kruidenwijn. Met of zonder ijs.

 

Tante Andrée 35

Even heerlijk als heilzaam, is Tante Andrée 35° de kranige variant van Tante Andrée 16°. Hoewel ze allebei uitgaan van dezelfde kruidensamenstelling, is eerstgenoemde doortastender van smaak. Het hogere alcoholgehalte zorgt voor een sterkere extractie en krachtigere werkzaamheid. Duik in dit bitterzoet digestief als afsluiter van een genoeglijke avond.

 

Elixir Christiane

Elixir Christiane is een heildronk zoals vroeger, met een brandend actuele smaak. De impressie van saffraan, afkomstig uit de Spaanse regio La Mancha, in samenspel met een bijzondere kruidenselectie, bezorgt de drank zijn goudgele gloed en pittig karakter. Is kruidig op de neus maar glijdt fluwelig over de tong.

 

www.footoo.be-4225.jpg

Liqueur De Saint Nicolas

Liqueur de Saint Nicolas is een eresaluut aan de stad Sint-Niklaas en haar patroon. Proef de invloed van de natuur dankzij de geheime kruidenselectie die het verfijnd aroma en de intense smaak vrijwaart. Deze likeur gedijt het liefst in een cognacglas, op een koele zomeravond of in de koesterende warmte van de haard in de winter. Met of zonder een blokje ijs.

 

Vermout

Edele wijn en selecte kruiden maken deze Vermout tot een ideaal aperitief. Bitterzoet en toch mild van smaak, brengt hij u in de mood voor een heerlijke maaltijd. Onder vrienden brengt hij door zijn fluweelzachte toetsen menigeen in de stemming van een genoeglijk samenzijn. En aan deze drank is alles puur natuur. Dus hef het glas, het ga u goed.