Vier jenevers en een brandy naar aloude traditie maar met een verleidelijke knipoog naar het heden. Gedistilleerd met vakkennis en op basis van kwaliteitsvolle ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.


Hopjenever

Hop de fles. Al sinds 1961 schenken wij u onze eigen Hopjenever. Inmiddels erkend als Vlaams streekproduct. We bereiden hem volgens een oud familierecept op basis van wilde hop die we op het eigen erf oogsten. Dit heilzaam kruid, buiten de brouwerij helaas vergeten, stuwt de smaak van deze jenever naar een fluwelen finale.

 

"35" Jonge jenever

“35” Jonge Jenever is een laagdrempelige drank die traditie en vakmanschap vervlecht tot een fluweelzacht en zuiver graanproduct. Een gangmaker die zich onverbloemd het ‘allerbeste witteke’ mag noemen.

.

 

Citroenjenever

Nieuwkerksen met citroen zet de ongereptheid van de natuur op een heerlijke manier in de kijker. Deze tintelfrisse jenever verraadt de rijkdom van verse citroenextracten. Maakt de tong los en blijft graag aan de lippen kleven.

 

www.footoo.be-4225.jpg

Appeljenever

Nieuwkerksen met appel is een klassieker waarin de inbreng van vers appelsap onmiskenbaar doorschemert. Het resultaat is een lichtzoete en frisse jenever die intens fruitig is van smaak. Is een allemansvriend, zonder karakterloos te zijn.

 

Achille

Achille schopt even, maar zalft meteen. Deze drank etaleert de scherpe smaak van een brandewijn, maar met een heerlijk milde afdronk. Vergelijk de kwaliteit met die van een goede Cognac, al zijn het neus- en mondgevoel toch helemaal anders. Fijnproevers worden een zweem van vroeger gewaar, zoals het een echte brandy betaamt.